Wimpers

Wimperlifting Lash Volume Lift

Bij een wimperlift worden de eigen wimpers op een natuurlijke manier gelift en gekruld. Met behulp van een speciale siliconepad worden de wimperhaartjes behandeld. Ze kunnen ook gelijktijdig gekleurd worden.

Dit is een eenvoudige behandeling die wimpers langer, volumineuzer maakt en lift. Het resultaat blijft tot 6 weken zichtbaar.

Voor wie?

Voor iedereen die meer volume wil met een natuurlijk effect. Ideaal voor mensen die geen mascara wensen te gebruiken maar toch dat tikkeltje extra willen.

Voor mensen die geen extensions verdragen, er worden geen extra wimpers gekleefd op de natuurlijke wimper. Het oog heeft alle bewegingsvrijheid. Je kan zonder risico in de ogen wrijven en nog make-up dragen.

Behandeltijd: 60’

Wimperlifting one by one

Instant volle wimpers met een natuurlijk ogend resultaat!

Bij de “One by one” techniek wordt elk natuurlijk wimperhaar met een extension haartje verlengd. De haartjes worden één voor één op de natuurlijke wimper geplaatst. Zo bekomen we vollere, langere en meer gekrulde wimpers. De lengte, dikte en krullingsgraad kan door u gekozen worden, volgens het gewenste effect.

De wimpers blijven ongeveer 4 tot 6 weken zitten, de periode van een natuurlijke levensduur van de wimper. Na 3 tot 4 weken is een refill aangeraden. Bij een refill worden loszittende extensions verwijdert en terug aan gevuld waar nodig.

Behandeltijd :

  • Nieuwe set: 90’ tot 120’
  • Refill: 60’
WimpersPrijs
Wimperlifting Lash Volume Lift€ 55,00-
One by one nieuwe set€ 100,00-
One by one refill na 2 weken€ 35,00-
One by one refill na 3 weken€ 45,00-
One by one refill na 4 weken€ 55,00-

*Prijzen onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.