Microdermabrasie

Micro Dermabrasie by Cosmeceutics

Microdermabrasie is een revolutionair huidverjongingssysteem, dat de huid op een zachte en pijnloze manier gaat peelen door middel van micro-kristallen. De techniek kan toegepast worden voor de oplossing van allerhande huidproblemen.

Hoe werkt de SkinPeeler Microdermabrasie?

Door middel van een handstuk worden de microkristallen op de huid gespoten, terzelfdertijd worden de kristallen terug opgezogen door de afvoercapsule van het apparaat. Door de circulatie van de kristallen in het handstuk wordt de huid gelijkmatig afgeslepen (peelingeffect). De zuigbeweging zorgt voor de stimulatie van de doorbloeding (betere productopname) en geeft een diepe bindweefselmassage. De huid voelt gladder en egaler aan en is mooier van teint. Uw huid krijgt een frissere uitstraling.

Voor wie kan deze techniek toegepast worden?

  • Voor iedereen die een opkikker voor zijn huid wil.
  • Om huidveroudering te bestrijden met oppervlakkige rimpelvorming.
  • Om inactieve acné en onderhuidse talgophoping te bestrijden.
  • Om acné-littekens en ander littekenweefsel te vervagen.
  • Rokershuiden en futloze, vermoeide huiden meer uitstraling te geven.

Hoeveel keer moet de techniek toegepast worden?

  • De behandeling kan éénmalig toegepast worden, als opfrisser voor de huid.
  • Wie echter naar resultaten toe wil werken, om een bepaald huidprobleem aan te pakken, wordt aangeraden om een kuur te volgen van min.5 tot max.10 behandelingen. De klant komt dan elke week, of om de week (afhankelijk van het huidtype). Het is ook aangewezen om na het volgen van de kuur, om de 4 weken een onderhoudsbeurt in te lassen, dit om het bekomen resultaat op peil te houden.

Is de techniek veilig?

  • Microdermabrasie is volkomen veilig en pijnloos. Na de behandeling treed er geen enkele vorm van roodheid op, en er mag direct terug make-up aangebracht worden.
  • Wat men wel moet in acht nemen tijdens een kuur met de SkinPeeler, is dat men thuis de huid zeer goed en consequent gaat verzorgen. Daarom adviseren wij u de producten van Mila d’Opiz of Sesderma.
  • Na de behandeling is het aangewezen om de zon te vermijden. De huid zou door de peeling teveel UV-straling kunnen opnemen en leiden tot zonnebrand.

Contacteer ons voor een kuur op maat, wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid

MicrodermabrasiePrijs
Micro Basic€ 50,00-
Micro Basic met Dermalux Light Therapy€ 70,00-

*Prijzen onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.