Skin Analyser huidanalyse

Skin Analyser by Jovilux

Weet wat uw huid nodig heeft!

Bij Esthetiek Lien Seynaeve zijn we ervan overtuigd dat een mooie huid niet enkel gepaard gaat met goede professionele behandelingen, maar eerst en vooral met het juiste (product) advies. De Skin Analyser maakt snel en objectief, een correcte analyse van het huidtype van de klant en geeft daarop aangepast productadvies voor een verzorgde, gezonde huid.

De Skin Analyser omvat 8 verschillende analyses:

  1. Hydratatie
  2. Verhoorning
  3. Sebum
  4. Poriën
  5. Couperose
  6. Gevoeligheid
  7. Pigmentatie
  8. Rimpels (rond de mond, ogen en op voorhoofd)

Elke analyse kan afzonderlijk worden gedaan in een flash analyse (selectie van 4 belangrijkste testen) of een volledige analyse met alle testen. Het resultaat van alle analyses wordt zorgvuldig bewaard in de klantenfiche, waardoor de evolutie van de huid kan worden gezien door professionele behandelingen en aangepaste thuisverzorging. Na de analyse wordt door de Skin Analyser een diagnose gesteld. Deze geeft aan de hand van kleuren (rood, oranje, groen) aan welke testen een negatief resultaat gaven en voor welke huidproblemen u goed scoorde.

Aan deze diagnose wordt onmiddellijk productadvies gekoppeld op basis van de resultaten. Door de mogelijkheden die worden aangeboden kunnen wij een productvoorstel doen, volgens uw wensen en beoogde resultaten.

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid

Skin Analyser huidanalysePrijs
Skin Analyser Huidanalyse 10 testen€ 50,00-
Skin Analyser Huidanalyse 4 testen€ 35,00-

*Prijzen onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.