Dermalux Led Lighttherapy

DermaluxTM LED Fototherapie is een niet-invasieve behandeling die de kracht van puur licht gebruikt om de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid te versnellen.

Het is klinisch bewezen en zeer effectief voor een groot aantal huidproblemen, onder andere veroudering,acné en gevoelige huid condities, zoals rosacea,eczeem en psoriasis. Door de gevestigde waarde van de LED technologie, is deze behandeling een belangrijke ontwikkeling in de strijd om de huid er foutloos, jeugdig en gezond te laten uit zien! DermaluxTM is een pijnloze en relaxerende behandeling zonder hersteltijd. LED fototherapie stimuleert ook een goed gevoel en helpt de alledaagse stress te verminderen!

HOE WERKT LED FOTOTHERAPIE ?

Door veroudering, huidproblemen of -letsels, kunnen huidcellen beschadigd raken waardoor ze zich niet meer op een normale manier kunnen vernieuwen. Onze huid heeft de capaciteit om licht te absorberen en het te gebruiken als een energiebron om de natuurlijke celprocessen te stimuleren en de genezing te promoten van binnen naar buiten. LED Fototherapie maakt gebruik van specifieke golflengtes van licht om deze cellen opnieuw op te laden, ze energie te geven om sneller te genezen en te verjongen.

HOE VEILIG IS DE BEHANDELING ?

LED Fototherapie maakt geen gebruik van warmte of chemische stoffen en het licht bevat geen schadelijke UV-stralen en kan dus bijgevolg de huidcellen niet beschadigen. DermaluxTM is één van de veiligste manieren om alle huidtypes en -condities te behandelen zonder risico op irritatie, ongewenste neveneffecten of hersteltijd.

IS ER ONMIDDELLIJK ZICHTBAAR RESULTAAT?

De zichtbare resultaten zijn er onmiddellijk. DermaluxTM maakt een vermoeide en saaie huid onmiddellijk vitaal. Na slechts één behandeling is de huid sterk gehydrateerd, elastischer en stralend, daarnaast wordt roodheid en irritatie gekalmeerd. Een behandelkuur biedt een duidelijke, langdurige verbetering van het huidbeeld en de gezondheid van de huid.

WELKE HUIDPROBLEMEN KUNNEN BEHANDELD WORDEN?

  • Huidverjonging
  • Wallen rond de ogen
  • Rosacea en gevoelige huid
  • Allergische reacties
  • Psoriasis en Ontstekende huidcondities
  • Wondheling, brandwonden, blauwe plekken
  • Acne
  • Hyperpigmentatie
  • Na chemische peels, micro-of hydrabrasie, Nanopore microneedling, Botox en fillers en pre-en post operatief

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Dit kan variëren van 6 tot 10 behandelingen, afhankelijk van de leeftijd, het huidtype en de huidtoestand. Behandelfrequentie is 2 tot 3 keer per week, met tussenpauze van min 48 u. Met LED Fototherapie bouwen de resultaten steeds verder op en de verbetering zal zich verderzetten, zelfs tot 3 maand nadat de kuur is gestopt. Om een optimaal resultaat te behouden is een maandelijkse onderhoudsbehandeling aan te raden. Als ondersteuning raden wij u voor thuisgebruik de producten van Mila d’Opiz of Sesderma aan.

Contacteer ons voor een kuur op maat, wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Dermalux Light TherapyPrijs
Dermalux Basic (reinigen +Led)€ 35,00-
Dermalux Basic Plus (reinigen+peel+Led)€ 55,00-
Dermalux Nanomask (reinigen+masker+Led)€ 75,00-
Dermalux Nanomask (reinigen+peel+masker+Led)€ 90,00-

*Prijzen onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.