Acquarenew Hydrabrasie

Huidhydratatie en cellulair vernieuwingssysteem

De perfecte oplossing voor uw huid

Algemeen geldt dat een goede verzorging van de huid gepaard gaat met het regelmatig verwijderen van dode huidcellen.

Met Acquarenew verrichten we op een gecontroleerde wijze een microhuidafslijping die geheel pijnloos is, en met duidelijk zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling.

Wat is hydrabrasie?

Hydrabrasie is de meest recente techniek in de esthetische technologie om de huid te polijsten, te verfijnen en te hydrateren in één behandeling.

De procedure is snel en eenvoudig. Het is een aangename behandeling die de huid tegelijkertijd kalmeert, verkoelt, verzacht en glad maakt. De Aquarenew Hydrabrasie techniek is hygiënisch, pijnloos, niet-invasief en veilig en wordt op maat van de speciale noden van de huid toegepast.

Hoe werkt Hydrabrasie?

Om het beste resultaat te bekomen, starten we met de ‘droge’ diamond dermabrasie. Die verwijdert de opeenstapeling van de dode huidcellen op het huidoppervlak en helpt om tegelijkertijd een lymfedrainage uit te voeren.

Daarna volgt de vochtbehandeling met fijne huidpolijsting. Die reinigt de huid verder en hydrateert ze krachtig. De polijstende kop geeft de huid een mooie uitstraling en maakt ze glad.

Wat doet hydrabrasie?

Door gericht een aantal bovenste huidlaagjes te gaan verwijderen, wordt het biologisch vernieuwingsproces van de huid gestimuleerd, de celdeling wordt bevordert en tevens worden wekstoffen beter in de huid opgenomen.

De vochtbehandeling werkt super hydraterend en drainerend. Er is een betere doorbloeding en de huid voelt elastischer aan.

Welke huidproblemen kunnen behandeld worden?

Hydrabrasie is aan gewezen bij:

  • Vale, gestresseerde, verstopte huid littekenweefsel
  • Open porien en comedonen voortijdige veroudering
  • Zwarte en witte punten huidvlekken
  • Vette, onzuivere huid zonbeschadigde huid
  • Acné littekens Oppervlakkige ouderdomsvlekken
  • Fronslijntjes, lijntjes rond de lippen Pigmentvlekken
  • Gedeshydrateerde huid Ouderdomsvlekken
  • Fijne lijntjes en rimpels

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De behandeling kan als boost voor de huid, als onderdeel van een gelaatsverzorging uitgevoerd worden. Wilt u echter resultaat gericht gaan werken, dan is een kuur van 4 tot 10 behandelingen aangewezen, dit 1 maal per week of om de 14 dagen, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid. Om de beste resultaten te garanderen, adviseren wij voor thuisgebruik een productenpakket van Mila d’Opiz of Sesderma.

Om uw resultaat optimaal te houden raden wij maandelijks een onderhoudsbeurt aan.

Contacteer ons voor een kuur op maat, wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Acquarenew HydrabrasiePrijs
Acquarenew Basic€ 65,00-
Acquarenew Basic met Dermalux Light Therapy€ 85,00-

*Prijzen onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.